AKTUELNO

Hoće li uspeti da se oraspoloži?

Sandra Čaprić se rasplakala za vreme reklama i izašla u dvorište, a Sandra Rešić je pokušala da je uteši. Čaprićeva je poželela da izađe iz Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost, ovde smo sa ljudima koje nikad u životu ne bismo odabrali napolju i to je normalno. Videćeš koliko ćeš psihički da ojačaš, ne za život ovde, nego napolju - rekla je Sandra Rešić.
Nema šanse, mislila sam da sam jaka... Sve mi je nebitno, nebitno da se sredim... - dodala je Čaprićeva.
Zato što si u daunu - nastavila je Rešićeva.
Ne želim ni rođendan da dočekam ovde, ništa ne želim. Ne mogu da se nasmejem ovde, nemam želju, uvukla sam se u sebe, ne želim ni u kuću da uđem, samo mi se spada, pada mi glava, vidim da ne mogu da izdržim ovo. Nekad samo želim da budem sama - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bi znala kakve lomove ja imam... Moji lomovi, ja se sećam svega iz Zadruge 4, ne sećam se kuće, ne sećam se odmora sa majkom, na moru sam tražila bubicu. Na početku Zadruge 5 mi je bilo čudno, kao da su ljudi došli u moju kuću. Gledaju te tvoji, ti si pevač - govorila je Rešićeva.
Ja bih samo da izađem i da odem, ne mogu više, baš sam loše - nastavila je da plače Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe za tim, mlada si, jaka, super si se snašla, budi svoja, daj sve od sebe. Imaš ljude koji te vole - tešio ju je voditelj Darko Tanasijević.
Ja bih ove sekunde da izađem, ne znam, samo osećam da ne mogu da izađem. Povredila sam samu sebe, ne znam kako da objasnim svoje stanje, nebitni su mi ljudi, razočarana sam u samu sebe - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.