AKTUELNO

Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta politike i glume pojavio se na ovom događaju!

Holivudski glumac Džoni Dep sleteo je u Beograd oko 14:20 časova. Glumac je nakon svog dolaska u Srbiju otišao na sastanak sa predsednikom, Aleksandrom Vučićem, u zgradi Predsedništva. Dep je došao u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel digital studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Večeras se Dep pojavio na konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Foto: Pink.rs

Među zvanicama na ovom svečanom prijemu našli su se glumci i političari, a među prvima je stigao Miloš Biković, kao i njegove kolege iz sveta glume: Anđelka Prpić, Sloboda Mićalović, Vuk Kostić, Miodrag Radonjić i reditelj Miloš Avramović, a za njima su došle i glumica Anja Alač, koja je pre mesec i po dana rodila sina, i njena koleginica Nina Janković.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs

Takođe, na večerašnjem događaju pojavili su se i ministar finansija u Vladi Srbije i nekadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali, potpredsednica vlade i ministar kulture i informisanj Maja Gojković, ali i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je uputila dobrodošlicu holivudskom glumcu.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M.K.