AKTUELNO

Juče posle 17 časova u Kučevu dogodila se tragedija - Ivan Milić (43) u tuči je zadavio svog rođenog brata Mirka, a prema nezvaničnim informacijama razlog je žena koja je živela sa njima u zajedničkom domaćinstvu.

Kako prenose mediji, Ivan je tokom popodneva bio u gradu i nakon povratka kući zatekao je rođenog brata Mirka sa ženom sa kojom je živeo. Potukli su se i Ivan je zadavio svog rođenog brata.

-Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da poverujem. Obojica braće su alkoholičari a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata, kaže vidno potresena meštanka.

Ivan Milić (43) odmah nakon što je ubio svog rođenog brata, prema nepotvrđenim informacijama otišao je u kafanu i prisutnima je rekao: "Ubio sam govedo!". Ubrzo nakon toga policija iz Kučeva ga je privela i odredila mu je meru zadržavanja.

Koji je tačan uzrok ovog svirepog ubistva saznaće se nakon detaljne istrage.