AKTUELNO

Mitrovićka uspela da osvoji srca zadrugara!

Dino Dizdarević bio je naredni takmičar koji je na večerašnjim "Nominacijama" birao između Viktorije Mitrović i Janjuša.

Prvi dan kad sam video Viki, bila je nad*kana, ne znam da li je i sa kim pričala, osim sa zetom. Katastrofa mi je bilo ono što je pričala za Grujića, sve dok je nisam bolje upoznao. Poslednje što sam mislio je da ću nju viđati u kuhinji i toaletu. Promenio sam mišljenje, super je, baš je pravi jaran, sasvim okej devojka. Voleo bih da ostane ovde, da se izbori za svoje dete, da nađe svoj put. Što se Janjuša tiče, pratio sam sve Zadruge, sad sam ga i upoznao. Pre smo se dopisivali, drago mi je da se rešio belaja, da nema više problema. Super je lik, sa njim sam u budžetu. Ako bude hteo naučiću ga da igra, mada ima i on svoje što niko nema. Ne znam, šaljem Viktoriju, sa Janjušem sam bolji - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znam, teška je nominacija. Janjuša sam upoznao ovde, nismo imali neku komunikaciju. Imamo dosta istih prijatelja, rekli su mi da ga pozdravim. Šala, zezancija, svi ga gotive. Imamo neku sličnu situaciju što se tiče privnatnog života, tu smo slični, obojica slični, imamo ćerke, saosećao sam se sa njim. Imao sam i ja "Maju", samo što ja sa mojom "Majom" imam dete. Sa Viki sam malo više komunicirao, neću da komentarišem što je prala suđe, ima tu i dosta cura koje peru. Sandra Čaprić pere. Viki daje svima, svi pričamo nešto, ona je ovo radila, a ne znam ni šta je radila. Što bismo je osuđivali? Ona nije ni potvrdila, ni demantovala. Ja je gledam kao jarana, možeš da pričaš sa njom, da se zezaš. Što se nominacija tiče, daću prednost Viki. Janjuš je star i jak igrač, videli smo njegove klipove sinoć, vratiće se sto posto - rekao je Ademir Peleš.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je devojka zmaj. Ima vremena za sve. I da se sunča i da pere sudove i da pravi palačinke. Šta je radila u prošlosti, šta radi sada, nije naša stvar. Neću da dužim. Super sam i sa Janjušem, ima smisao za humor neki čudan, plakanje od smeha. Promeni pet raspoloženja, kako je krenuo i devojke će. Marijana mu je pomutila mozak, to je to. Šaljem Janjuša, muško je - istakao je Petar Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.