AKTUELNO

Zahvaljujući Miljani Kulić, rijaliti zvezdi, sve oči uprte su i u ostale članove njene porodice, a na društvenim mrežama veliku popularnost uživaju i njene dve mlađe sestre Tijana i Ana.

One žare i pale na Instagramu, gde imaju na desetine hiljada pratilaca, a iako svakodnevno dobijaju mnoštvo komplimenata i pohvala, desi se i poneki neprijatni komentar ili nepristojna ponuda. Jedna takva stigla je i Ani, mlađanoj Kulićki, koja je obelodanila prepisku i pokazala svima šta joj nude.

Foto: Instagram.com

Da li želiš da dođeš kod nas u Švajcarsku? Restoran je u pitanju. Tvoj posao bi bio samo da budeš tako doterana, sređena, da se smeškaš, flertuješ i šetaš po lokalu. Imamo još četiri konobarice iz Srbije, ali nemamo top devojke. Plata bi ti bila 5.000 franaka, ne radiš ništa. Jednostavno samo da si tu u restoranu - glasila je nepristojna ponuda, na koju je u svom stilu odgovorila:
Je l' ima za muškarce? Moj drug je izvrstan lepotan i ume da flertuje, plus ispunjava sve uslove od navedenih. Hvala lepo - upitala je Ana, nakon čega ju je profil koji ju je kontaktirao - blokirao.

Foto: Instagram.com

- Ima posla ko hoće da radi - našalila se na kraju Ana koja je, očekivano, odbila ovu ponudu.

Autor: D.T.