AKTUELNO

Slučajnost ili ne?

Maja Marinković je već neko vreme na letovanju u Crnoj Gori. Izjave o svojoj velikoj, a sada bivšoj ljubavi sa Markom Janjuševićem Janjušem ne daje više. Pokušava da se povuče iz javnosti iako joj te ne polazi za rukom.

Foto: Instagram.com/majamarinkovicc

Njeno oglašavanje na društvenim mrežama u većini slučajeva podrazumeva slike iz dnevnih i noćnih provoda. Koliko god da je pominjana i da se čeka svaki njen korak kada je u pitanju odnos Aleksandre Nikolić i njenog bivšeg dečka, ona i dalje ne posustaje. Do sada je uglavnom bila bez komentara ili sa stavom da je ta priča više ne zanima.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Danas je, čini se nečim izrevoltirana pa je objavila pesmu bivše zadrugarke sa tekstom koji je posvetila nekome. Većina je ubeđena da ovo ima veze sa Janjušem i da je to njen odgovor na neku od novonastalih situacija. Ne preostaje nam ništda drugo, sem da ispratimo detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno nije bilo dovoljno što je objavila sliku i pesmu o kojoj se radi, pa je sledeći post bio kompletan tekst, verovatno da bi poruka bila još konkretnija i jasnija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.