AKTUELNO

Ne želi da joj se vrati.

Maja Marinković i Janjuš su se našli posle još jednog haosa koji su napravili u Beloj kući. Ispred radionice su porazgovarali o njenom ponašanju, a ona mu je obećavala da će se smiriti, u šta Janjuš nije verovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, nećeš se smiriti, moraš da ideš da se lečiš. Moraš da ideš da se smiriš. Ja ne mogu više da ti pomažem, ispadam majmun - govorio je Janjuš.
Neću više - pričala je Maja.
Razveo sam se zbog tebe, sj*bao sve, a ti me maltretiraš - zamerao je on.
Izvini. Teško podnosim sve ovo, ne znam šta mi je. Trudim se, ali mi nije dobro - pravdala se ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da ti nije dobro, zato ti i popuštam - govorio je Janjuš.
Samo sam loše emotivno, u takvoj sam fazi. Nisam glupa, nisam loš čovek, samo takav trenutak u životu imam. Ne lažem, takva mi je faza - pričala je Maja.
Ti sve što ustaneš lažeš - pričao je on.
Samo kad me iznerviraš i ne lažem sve - govorila je ona.
Sramota me je da te volim. Ja imam ozbiljan problem, ne mogu da te kažem, ne zamaraj mi mozak više, idi, izvinjavala si mi se milijardu puta - priznao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Promeniću se, ne znam kako - govorila je ona.
Isto ovako si mi i napolju radila - nastavio je on.
A što sad hoćeš na mene da svališ? Evo, smiriću se, obećavam, videćeš! Sad ću da odem, da treniram, da operem suđe, svu energiju da potrošim da ne bih pravila haos, ti idi druži se sa muškarcima - pričala je Maja.
Nemoj ti meni da pričaš šta da radim. Samo me ne diraj, ja tvoje šlagere ne mogu da slušam - sklonio ju je Janjuš od sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.