AKTUELNO

Kupuje mir.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video koji je prikazan zadrugarima, prikazivao je negodovanje Marka Janjuševića Janjuša, zbog kupaćeg kostima koji je obukla Maja Marinković.

Nema poštovanja, može da se šepuri, ali ne sa mnom. Nije mi ni zaje*ancija, neka se skida, neka radi šta hoće. Da ja pričam više, ne pada mi na pamet. Posle ću da razmislim malo, ili ću da popustim, ili ću da stojim iza reči koje sam rekao, jer ne možeš da se skloniš od nje. Smučilo mi se sve, nisam rekao da je ne volim, ali počinje da mi nestaje sve polako - rekao je Janjuš.
Janjuš je dosta ograničen kad je oblačenje u pitanju. Ja se oduvek oblačim tako, nikad mi ni otac nije rekao nešto, niti branio. Mislim da se i druge devojke tako oblače, jer smo mlade - rekla je Maja.
Za njegove pojmove, preteruješ, prelaziš granice. A ti si atraktivna, ekstremno i se*si, još vam je i nestabilna veza... - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

I on je gledao prošle godine koje su lepe i atraktivne. Sad ove godine nije takva situacija, ne oblače se devojke tako, nemaju takve kupaće - dodala je Maja.
Ja ne mogu da se izborim drugačije. Ne mogu da se diskvalifikujem, pa ću biti na silu sa njom - rekao je Janjuš.
Mislim da nije u redu kad se naljuti na mene pa tako priča. Ali i on mene provocira. Ko je ovde lud? Psovao si mi sestru, psuje mene po ceo dan- govorila je Maja.
Pa zato što me pratiš svaki dan, ja da cvetam ne mogu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da me voli, ali mi za sitnice prebacuje. Kao da mrzi sebe što me voli - nastavila je Maja.
Meni ništa nije smešno, osećam da sam maltretiran od strane nje, proganja me, a ja popuštam radi mira. Nema ljubavi, jer nikako neće da se menja - rekao je košarkaš.
I posle nemojte da se čudite kad mu se budem popela na glavu. Maltretiraću te do kraja rijalitija, ako nastaviš sa ponižavanjima - rekla je Marinkovićeva.
Ja ne želim da budem s tobom, hoću da se sklonim, i neću da mi skače po glavi. Oprala mi je mozak, evo javno kažem, biću na slilu sa njom - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga