AKTUELNO

Tenzija se diže!

Zadrugari su pokušali da nahuškaju Kristijana Golubovića na Filipa Cara, te su mu tokom porodičnog sastanka pričali da je Car ismejavao jutros u spavaćoj sobi, kada je pominjao njegove priče o piramidama i Kineskom zidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si ti koji k*rac spominjao piramide i Kineski zid? Ovako, nije problem, ja znam da Car ima tu notu, ne j*be nikog... Ne znam zašto si pominjao moje izjave o piramidama i Kineskom zidu i šta te to tangira? Zbog ovakvih kompleksaša, ja bijem od 15. godine... - govorio je Kristijan.
Ništa nisam rekao u sprdnji - pravoda se car.
A što pominješ piramidu? Da ismeješ Kristijana, da ti ispadneš veliki! - nastavio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Piramide sam spomenuo kada si ušao u sobu... To je sprdnja, to je zaj*bancija! Govorio sam u superlativu! - govorio je Car.
Ti držiš mržnju u sebi, pa me prozivaš kad se napiješ. Nemoj da me uzimaš u usta, ni zbog piramida, ni zbog mašte. Sve što sam hteo, imao sam! Šta treba još? J*bem li vas sve u usta! Sve vas nabijem u usta! - besneo je Kristijan.
I da sam se nasmejao nečemu za piramide, bila je sprdnja, skrenuli ste svi totalno sa teme, moje ponašanje je bilo predobro sinoć! Mića i par ljudi skreću sa teme, a to je ko je hteo da me isprovocira sinoć! Kristijan, veruj mi, lažu, nisam se ismejavao... - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma šta me uzimaš za piramide u usta - govorio je Kristijan.
Kristijane, provociraju te namerno da bi izbio konflikt, turiraju te - dodale su Monika i Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.