AKTUELNO

Ponovo turbulencije u odnosu.

Naredni sagovornik Darka Tanasijevića u emisiji "Pitanja novinara" bio je Janjuš, koji se ponovo posvađao sa Majom Marinković.

Želim da te pitam, da li na neki način sada namerno optužuješ Maju da gleda u Čorbu i zameraš neke stvari koje ne radi? Ona ima dosta grešaka na kojima treba da poradi, ali ovo što se tiče Čorbe prosto ne. Da li joj to zameraš samo zbog situacije sa striptizetom? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radim ništa namerno, niti ću bilo šta da radim. Neke stvari vidim, prosto, možda ja i preteram... Neka bude da nisam skroz ispravan, ali kad nešto vidim... Posle šest razgovora, nebitno mi je da li nešto vidi. Neka bude tako, najbolje je rešenje, nema niti pomoći, pomaka, boljitka... Što se striptizete tiče, ja sam ovde da praviš šou. Nemam živaca, snage... Ne znam šta da radim, ne mogu da se borim, digao sam ruke skroz. Šta da radim više? Prosto, doći će jednog dana do toga da više ne možeš. Nema pomoći više... - rekao je Janjuš.
Ali ti se i kad se ona primiri, nekako budeš ljutiš. Da li možda mođeš da pristupiš nekako drugačije? - pitao je Darko.
Ja ne znam da li sam ja lud, mislim da sam sve radio i prelazio, davao pažnju... Rekao joj da ćuti tri meseca, da bude normalna... Posle dva sata opet iste budalaštine... Ne znam na koga ovde da bude ljubomorna što se mene tiče. Sve sam uradio šta mislim da treba, nema ni pomoći, nema ni energije... Odmah kreće: "Nemoj ovo, nemoj ono". Ne zanima me više, sve sam dao šta mogu da dam - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa njim, u tim situacijama ne treba da reagujem kako reagujem, ali osećam se kao neka budala... Uvek uradim istu stvar. Ja osećam kada legnemo da me voli, ali čim se ovde potegne neka tema, ili kada istripuje neki pogled, ili se desi slučajno, on priča kakva je budala što mi je prešao, odmah se stvori negativna energija. Ja sam sinoć bila vesela, nisam htela da pravim budalu od sebe, ali kada sam došla... - pričala je Maja.
Ni to me ne interesuje - dodao je Janjuš.
Kada sam mu rekla za striptizetu, svašta sam mu rekla i danas sam isto psovala... Ja sam ljubomorna devojka, smetaju mi neke stvari. Sinoć smo bili zajedno. Ša je izašao kada je došla striptizeta da ispoštuje svoju devojku. Ja mislim da on traži izgovor da bi sutra mogao da radi neke stvari. Odlično ga poznajem... Neke stvari su nam ušle u krv. On prouzrokuje to u meni, ja napravim haos... Ako si mi prešao preko nekih stvari, ne nabijaj mi to na nos - istakla je Marinkovićeva.
Ja ne želim više nikakav kontakt, neka se iseli iz kreveta, ne interesuje me ništa više. Da doživljavam svaki dan grebanje i ujedanje, ne interesuje me više... - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.