AKTUELNO

Oduševiće se.

Zadrugari su saznali da je Ivana, supruga Kristijana Golubovića, veliki fan emisije "Praznik za stomak". Zbog ovoga su Bora Santana, Matora i Čorba odlučili da joj posvete emisiju, a spremiju rižoto sa pečurkama.

Kristijan se sredio i stigao u emisiju, pa otkrio zbog čega će ovi zadrugari baš spremati rižoto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana mi je rekla da se ugledam na Čorbu, da pokažem koliko sam dobar kuvar. Prateći moju majku, vrsnog kuvara, koja je bila druga u Nemačkoj u pravljenju čorbe na jednom takmičenju, ceo život sam imao afinititeta i na to. Bio sam sticajem okolnosti po zatvorima, gde sam morao da pravih hranu za sebe i društvo. Znam sva osnovna jela, najbolji sam za pastu, zvali su me Italijan. Kada smo saznali da je Ivana trudna, odveo sam je u restoran, jeli smo rižoto, toliko joj se dopalo, da je rekla da bolji nije jela. Probali smo da pravimo, nekako joj se uvek prekuva. Zato sam zamolio Čorbu da do detalja napravimo rižoto - rekao je Kristijan.
Ja mislim da pravi grešku u razmeri vode, treba tri puta vode od pirinča - govorio je Čorba.
Ona poravna vodu sa pirinčom - dodao je Golubović.
Pozdrav za Veru i Ivanu, nadamo se da nas gledate - rekli su svi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema gde nisi bio, gde si najbolji rižoto probao? - pitao je Bora Kristijana.
Za sada u Kanu u jednom restoranu sa morskim plodovima. Ali su Italijani isto dobri, kao i Indijci. Oni prave sa žutmi karijem, tamo sam davno probao kurkumu, stavljali su đumbir u salate. Kada sam to pre 30 godina doneo u Beograd, ljudi su pričali da to ne valja. Mi smo mnogo bili unazađeni. Jeli smo narodno. Moj izgled je zbog ishrane, genetike i kozmetike. Zvali su me "Vampir" u zatvoru, jer sam uvek mladolik bio - govorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.