AKTUELNO

Ostavila je u čudu.

U toku je još jedna pauza za reklame u emisiji "Nominacije", a Stefan Karić je pitao Jovanu Ljubisavljević kako se oseća, a onda je do nje došla Monika Horvat, koja je bila zbunjena ponašanjem svoje drugarice.

Jesi okej? - pitao je Karić.
Da, ti? - uzvratila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ja svašta imam da kažem, a ne želim ovde da to kažem. Ali svaki put kad hoću da ti priđem neko je kod tebe - govorila je Monika.
Nemam problem više - rekla je Jovana.
Ja sam raskid shvatila na drugi način. Meni je malo čudno kad ležiš na ramenu, nisu dozvoljavala drugima to. Ja bih to shvatila u katastrofalnom smislu, jer sma te drugačije gledala. Šokirana sam bila kada sam čula da si raskinula. Podržavala sam tvoju vezu. Ja sam shvatila da ti želiš da budeš slobodno i da možeš da budeš opuštena sa drugim ljudima. Svi misle da ćeš ti biti u vezi sa Stefanom. Zbunjuje me to nešto što sam videla kod tebe da imaš prisan odnos sa muškarcem. To tebi ne priliči. Ovo nije tvoj život, tvoj život je napolju. Ako uđeš u vezu sa Stefanom, ti ćeš ovde biti najgore. Treba da se suzdržavaš pet meseci, pa uđi kada izađeš - dodala je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sigurna u svoju odluku - rekla je Jovana.
Onda mi je sada jasno, sada shvatam - dodala je Monika.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.