AKTUELNO

Prepoznaćete je po očima!

Kako je već poznato, "Zadrugarski vremeplov" je tu, kako bi svake nedelje sa milionskom publikom i čitaocima podelio ono najzanimljivije iz života učesnika Zadruge 4. U nedeljama za nama, imali ste priliku da upoznate "drugu stranu medalje" pojedinih zadrugara, nakon čega ste polemisali, da li fotografije iz najranijeg detinjstva imaju lika sa učesnicima rijalitija sada.

Foto: Pink.rs/Pixabay

Do sada ste navikli na slike iz detinjstva, međutim, danas donosimo fotografije možda najkomentarisanije zadrugarke Rialde Karahasanović koje obuhvataju skoro sva doba i periode njenog života.

Foto: Privatna arhiva

Ona je od samog ulaska i te kako primećena, te je i jasno, zašto se njome bavimo ovog petka. Podsećamo, Rialda je pre nekoliko meseci, započela emotivnu romansu sa popularnim Sultanom, Kenanom Tahirovićem, sa kijim je, iako je njihov odnos delovao besprekorno, ipak naetela na turbulencije.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su tokom proteklih dana, morali da se bore za svoj osnos, nakon čega su ipak opstali zajedno, što je obradovalo mnogobrojne fan grupe koje su stekli nakon stupanja u vezu. Međutim, kada izuzmemo Rialdu iz svih dešavanja i zbivanja sa Kenanom, ona je veoma intrigantna i zanimljiva osoba.

Kada se osvrnemo na njene fotografije iz najranijeg detinjstva i puberteta, Rialda je doživela drastične trasnsformacije. Kako na licu, tako i fizičkim izgledom. Njena frizura, varirala je od kovrdža, do potpuno kratke kose, što se, moramo priznati, uklapalo u njen amazonski karakter.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Majka Karahasanovićeve je jednom prilikom istakla da je njena ćerka imala prelepo detinjstvo, što se može zaključiti po svim fotografijama koje vam donosimo u nastavku. Ono što se primećuje, jeste njena visina, koja je i danas dominantna, kao i vitak stas koji mami uzdahe jačeg pola, kada god prošeta Belom kućom. U nastavku, pogledajte još fotografija popularne pevačice.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga