AKTUELNO

Tutnjilo!

Ivana Marinković dobila je naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević joj je pročitao.

Da li ti je Aleks bila dobra dok si uzimala njene stvari i šminku, a sada kada si prešla kod Maje ti više ne treba?

Foto: TV Pink Printscreen

Da - bila je kratka Ivana.
Ja sam takva da kada zavolim nekoga ka prijatelja, ja ću dati sve, isto tako je i ona meni. Ovu osobu više ne bih komentarisala, leži sa devojkom koja moju majku naziva prostitutkom, pokazuje sve svojim delima, povređena jesam, bole me neke stvari, ja sam iskrena, stvarno kada zavolim nekoga, dam se skroz, ali više ne želim uopšte da budem takva budala, ni da se toliko družim sa nekim, niti da dajem stvari - rekla je Aleks.
Odnos Ivane i mene, ona je meni draga od samog početka, ona jeste bila sa Aleksandrom i Majom dobra drugarica, ali me njihovo druženje nikada nije interesovalo, samo sa Sandrom i Natašom delim nekad. Nemam problem da delim hranu, ali svoju garderobu baš iz loših iskustva ne pozajmljujem,ne vidim šta je tu loše! Ne ulazim u njihov odnos, to što ona kaže da sam komentarisala, žao mi je zbog toga, ali nikada ne bih prva rekla, dok nije spomenula mog oca, Silvani ne bih dala više prostora - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka ti čast, družiš se sa Majom Marinković, a svi znamo ko je ona - odbrusila je Aleks.
Mene to ne zanima, ja ne gledam ljude kroz to! Kada su govorili za Bujanovac, ja sam se družila sa tobom. Prestale smo da se družimo, meni je žao zbog drugih stvari, ali više se ne družimo, u rijalitiju je to normalno - rekla je Ivana.
Uglavnom je posle mene ona, a ovaj put je obrnuta situacija - ubacila se Maja sa šalom, na koju se niko nije nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga