AKTUELNO

Ona se zagonetno nasmejala.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koja je nedavno počela,a voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno za Vladimira Tomovića.

Vladimire, zašto si juče rekao da te jedino zanima kog muškarca će Mina izabrati na igrici? Zašto očekuješ da te uzdiže dok ti nju ponižavaš? - glasilo je pitanje.
Imamo dobar ondos sada, mislim da nema loše namere prema meni i Teodori. Imamo lep kontakt. Mislim da je bolje biti mudar sa Minom. Ne treba je imati za neprijatelja. Mene Milane ovde ljudi ne kapiraju.Svi misle da sam promišljen, ali doživim i ja trenutak slabosti. Teodora mi je rekla da je imala lep plan, i skapirao sam da mene ne bi. Onda mi je posle toga stalo, da me zanima d ali će mene Mina odabrati. Pripišite to glupostim, mladosti i eto - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to smešno, on je znao koje ću ja pitanje da postavim, i znala sam njegov odgovor unapred - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Minino jedino pitanje bilo je ono što je bili. Pitala je da li bi ikada mogli da prihvate njenu prošlost. Ja sma rekao d abi pre bio sa devojkom koja je bila prosti*utka, nego sa lošim čovekom - objasnio je Tomović.
Ja ti ne verujem! - rekla je Miljana.
Ne kažem da bih je izabrao, nego samo kažem šta bih pre birao - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga