AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Naredno pitanje je za Aleksandru Nikolić:"Šta ti znaš o Dragani?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam konkretno, ali i ona je imala nešto sa Šebezom, a sada priča o moralu - rekla je Aleksandra.
Ja njega mogu sada da dovedem, i da dokaže da među nama ništa nije bilo - rekla je Dragana, i otišla da pozove Šebeza koji je potvrdio.
Da li je istina da si rekao da ćeš sve uraditi da uđeš u vezu sa Minom? - pitanje za Đoleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja nismao pričali, ali ja sam ispao budala jer sam se zaljubio, ona se meni izvinila, ali aj sam rekao da nema potrebe za tim, jer će mi ona zauvek biti draga, ali ako bude radila neke stvari kao pre, ili ću da je šutnem, ili da je pustim da vidim dokle može da ide - rekao je Đole.
Šta misliš o Ermini? - pitanje za Sanju.
Mnogi su mi rekli loše o njoj, i ja sam dala glavu da mi je prijatelj i verovala sam joj, ali kada sam čula šta je bilo za Novu godinu i šta je rekla Đedoviću koji je radio Mileva, ali to nema veze sa njim. Kada je bila cela situacija sa Anđelom, tada me je povredila i to što je išla po kući i pravila spletke, kako bi se Nataša i ja posvađale, ali nikada joj ne bih zabila nož u leđa i prijateljice nećemo biti nikada, niti razgovarati! - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvu će reakciju izazvati spajanje kreveta sa Minom? - pitanje za Janjuša.
Nikakve, jer nema spajanja ja neću biti ovde u vezi! Ja moram da vam objasnim jednu stvar, ja volim da se družim, ali nisam mogaom pre zbog cele situacije, i aj sve devojke grlim ali to ne znači ništa - rekao je Janjuš.
Pošto si izvređao obe bivše devojke, koji je veći odrom Aleks ili Mina? - pitanje za Cara,
Mina! Za nju imam jing - jang mišljenje, smatram da ej nemoralnija kada ej uporedim sa Aleksandrom, jer ona ima mračnu prošlost, ali ne znam da li je loša osoba i prošle sezone je pravila greške. U odnosu prema meni, Aleksandra je bila gora ubedljivo, a Mina je bila na početku savršena, a ja sam taj koji je sve započeo, i onda je Mina moralnije prema meni u vezi! - rekao je Car.
Sram te bilo, ti si jedna pi*ka - vikala je Ermina.
Koja tri muškarca su najgora ovde? - pitanje za Sanju.
Ovaj preko puta mene, Car jer je vređao Minu, Janjuš jer je prevario - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga