AKTUELNO

Rasprava.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja novinara". Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić pitao je Vladimira Tomovića kako zna da je sve bila Zolina osveta.

Ako je želeo da se osveti Mariji uradio je to, to je bilo podlo sa njegove strane, bez trunke osećaja prema njoj. Zola se sad pravi mutav i naivan, naravno da je namerno to da uradio, imao je drugih mesta, on je "tajo, Tito" i sve je to uradio sa tri posto snage. On je moj drug, ali uradio je to da isprovocira Mariju. To što kaže da ga nije blam, to ne mogu da komentarišem. Njegov želudac može da svari s*ks u krevetu majke njegove devojke posle i pre kiretaže. Smatram da je Marija u pravu, da mi je rođeni brat ja bih ga osudio. Prve noći sam rekao da je to Zolina osveta, ona pravda svoje dete, Zola je u njenim očima najgori čovek na svetu - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, ako ne želiš Zolu ovde, što ga vređaš? - pitao je Tomović.
Kad se završi priča, on za mene ne postoji - rekla je Marija.
On može tebe da dođe i vređa i ti nećeš da reaguješ? - nastavio je Tomović.
Ne - odgovorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

To će biti prvi put da ne reaguješ - rekao je Tomović.
Miljanin cilj je da ga ne komentarišu pet dana, da bi mogli da se pomire. On je siguran da će Miljana navući Mariju da ga ne dira, jer nema tatu, treba mu rijaliti, pare - rekao je Đedović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga