AKTUELNO

Haos u Beloj kući.

Vladimir Tomović takođe je ustao za crnim stolom kako bi prokomentarisao buran odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zolu. Naime, Tomović je kritikovao Zolu, budući da se ne ponaša onako kako bi trebalo da se ponaša prema ženi koja nosi njegovo dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Zola ne sme nijednog trenutka da smetne sa uma da ovo nije Miljana sa kojom se on svađa, da joj vređa porodicu, ovo je žena koja nosi tvoje dete, koja je u drugom stanju i treba da je obasipa pažnjom, ljubavlju, pusti ti šta ona priča. Ti ćeš ako Bog da, biti otac, ne samo na papiru tog deteta. Ne možeš ti njoj da zameraš jedno pivo, ako joj niko od nas ne zamera. Od kada smo saznali da je trudna, ti je gledaš i govoriš joj da laže. Od kad je Đedović saznao da je trudna i on ima obzira prema njoj, uli joj malo sigurnosti i vratiće ti! Treća stvar, mi svi, da li uveče uz molitve, u snovima, svi sanjamo da imamo dete, a vi kao da je tele, ja sam bio uz nju prošle godine, ona je to traumatično podnela, sećaš li se nje kada se vratila sa kiretaže?! To je trauma ljudi! Kada je njeno mentalno zdravlje u pitanju, nije dobro, ako misliš da ona može to da podnese, ne može. Jedini krivac je on, ne postoji drugi krivac. Čoveče, pre tri dana me Miljana zove i govori da on beži iz rijalitija. Gde bežiš, čoveče?! Moraš da imaš perspektivu neku! Ovo je majka tvog deteta! - pričao je Tomović.
Ali ona je protiv toga, a ti meni pričaš kao da sam ja protiv toga - pravdao se Zola.
Ma, ti radiš sve protiv toga, ti treba da budeš stub ovog odnosa. Ti kažeš da bi voleo da se ona porodiš, a radiš sve protiv toga! Gledaj sada ovo, ona večeras, stres, utiče na psihu! Zagrli je, čoveče Božiji! Ja Zolu znam već treća godina, ali moram da ga kritikujem, ja ne znam da si nju zagrlio i poljubio. - odbrusio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja radim to, ali ona mene ubija u pojam, non-stop! - branio se Čolić.
Ovo što Zola priča da govori da priča zbog naroda, nabijem ga na k*rac! Ako ćete večeras da pričate da bi dobili tri poena više kod naroda, onda zaj*bi. Ako pričam ono što on želi da čuje, to je top, ako lažem, to je super, ako kažem svoje mišljenje, to nije dobro. Tebe boli k*rac za trudnu ženu - zarulao je Tomović i uneo se Zoli u lice.
Sada lažeš i izmišljaš! Kritikuješ me druže, svaki dan. Mi imamo konstantno probleme! - rekao je Zola.
Ja ga kritikujem kad smo nasamo! Vi ne možete tri godine da dokažete istinu - nastavio je Vladimir, a onda se umešala Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga