AKTUELNO

Haos na samom početku večeri.

U toku je komentarisanje današnje raspodele budžeta ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića kog su zadrugari zajedničkim dogovorom odabrali kao najboljeg za tu poziciju. Naime, kako je voditelj Milan Milošević istakao, svi su ćutali kada je trebalo da daju komentar, a po ćoškovima je bilo drugačijih informacija kao i obično. Nakon komentarisanja mnogih zadrugara, na red je došla i Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ljudima da preprodam hranu po istoj ceni. Ivana Šašić je ostala bez hrane, eto njoj ću da ponudim. Neću da budem kao Saška Karan koja je naplaćivala duplo. Ja ću prodati kao da su bili u prodavnici. Što se tiče podele budžeta, nisam imala predrasude pre svega, i nisam imala ništa protiv Kristijana. Ničim izazvan, sve sukobe koje sam imala... - počela je Miljana, na šta je Đorđe Milutinović poludeo, pa doneo svu svoju hranu na sto.
Mrš ološu, sram te bilo, ti ćeš nekom da preprodaješ hranu! Ona priča o poštenju, ženo, imaš 20 hiljada, sram te bilo, je*em te u usta! - vikao je Đorđe, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Iskompleksirala se, pa htela da dokaže Kristijanu da ima para! Niko ti nije došao na slavu, stidi se! Pedeset ljudi je ovde, niko te nije ispoštovao, ubij se! - besneo je Đorđe.
Ove godine nismo želeli da slavimo slavu u rijalitiju. Minimalno hrane mi je stiglo. Sada mi je krivo što sam i rođendan slavila ovde. Apsolutno me to ne zanima, neću da me napadaju iz čista mira. Ja sam spremna i na najmanji budžet. Nikada ni sa čije slave i rođendana nisam uzimala, samo sam sa slave Velikog šefa uzela malo torte, pa sam je posle donela - branila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne laži! Videla sam šta je sve nosila u apartman! Mi smo Mariji donosile pune ovale! - besnela je Sandra Rešić.
Buljava, ispašće ti oči - rekla je Miljana, pa nastavila:
Kristijana nisam mrzela, niti imala negativno mišljenje. Ja nisam inicirala konflikte i ostalo. On je moju mamu provocirao, pa je nastao konflikt. Ja njegovu porodicu nisam vređala, samo sam mu jednom rekla: "jeb*m te u usta". Znam kakvog je temperamenta, i želela sam da izgladimo odnose, što se i desilo. Kada je došla slava, nastao je haos zbog piva - dodala je Kulićeva.
Ona je mene htela par puta da isprovocira - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije  nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga