AKTUELNO

Raspodela budžeta je u toku.

Ove nedelje zbog vanrednih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je, kako pravila nalažu, morao da raspodeli budžet zadrugarima.

Rialdi moram da se izvinim za ovu sramotu, Rialda uspela si da se izvučeš od manipulatora. Sa Kenanom si, moji prijatelji su vas pozdravili. To je mekša priča, sve si joj izvezao preko leđa. Lep ste par, držite se - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen i Maja, mali budžeti, vi ste na stubu srama. Ona se oskrnavila postupkom koji je napravila. Aposorbovao bih je na molekule, ali vidim koliko si zapenio da je učiniš svojom ženom. Ona je pre tebe petljala i sa Čorbom. Ja sam rekao da je ona opasna, sa detetom i verenikom. Ja kad mi od nekog preti opasnost, ja primetim. Vas čeka pakao - rekao je Kristijan.
Ti meni pričaš, ali ona ćuti - ubacio se Alen.
Ona uvek ćuti, prihvatio si je kao mutavu plovku - rekao je Kristijan.
To za Čorbu nije istina - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, ti voliš ovo, zanimljiv si. Imaš dosta patetike, ostavi cinkaroške fore, "ja priznajem, ja sam iskren". Smanji rešo sa 6 na 3. Imaš ozbiljnu armiju, volim fer fajt, da imam nekog ko mi je blizu - rekao je Kristijan Franu dajući mu mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Joco, mali budžet. Ermina, mali budžet. Ona je ozbiljna mašina, ona je priča za sebe. Nisam video sposobniju ženu od tebe u ovoj kući, vrlo si sposobna, ovo što radiš ovde, miks si Zorice Marković, Marije Kulić, Marka Đedovića i Lepog Miće, sa njim i ratuješ - rekao je Kristijan Ermini i Jovani Matijević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga