AKTUELNO

Bili su prijatelji dugi niz godina.

Legendarni pevač Bora Drljača napustio nas je 11. oktobra, a sahranjen je na Novom bežanijskom groblju tri dana kasnije. Njegov odlazak, pored njegove porodice najteže je podneo Era Ojdanić, Borin kolega i dugogodišnji prijatelj.

Foto: Pink.rs

Era još ne može da preboli ovaj veliki gubitak, te ističe da mu je teško kao da mu je preminuo rođeni brat.

Na sahrani je bilo strašno, ne znam ni šta da kažem. Mnogo mi ga je žao, kao da sam izgubio brata rođenog. Proveli smo 50 godina zajedno, družili se i radili, delili smo poslednju koru hleba... Nikada jedan drugog nismo ružno pogledali, a kamoli da smo se posvađali ili nešto zamerili. Sudbina je takva, od toga se ne može pobeći, ali nikad ga neću prežaliti - rekao je Era i dodao da je njihovo prijateljstvo bilo zasigurno jedno od najjačih i najiskrenijih na celoj estradi:
Neću da budem skroman u ovom slučaju. Naše prijateljstvo je bilo jedno od najjačih i najčvršćih na estradi. Svi su to znali i videli. Nas dvojica smo takvi bili, otvoreni ljudi iz naroda, dobre kolege jedan drugom, pomagali smo se kad god je trebalo, a sad njega nema... Nisam u kontaktu sa njegovom porodicom. Nisam imao snage da ih zovem, a moram zvati njegovog starijeg sina Vladu da vidim kad je 40 dana, da odem, da mu upalim sveću - istakao je Ojdanić.

Foto: E-Stock

Autor: R.L.

#Andrija Era Ojdanić

#Bora Drljača