AKTUELNO

Nastaće haos!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru ugostio Marka Đedovića, gde je porazgovarao sa njim o svim aktuelnim temama u "Zadruzi". Ali, pre nego što je pričao o ljubavnim parovima, Đedović je pokazao Darku beli mantil i otkrio šta se krije iza njega.

Poneo si nešto, šta je to? - pitao je Darko.
Ovako, sada će svi saznati, a neki već znaju za sve ovo. Ja sam osoba koja nema ambiciju da bude Bog. Koja ne prašta ljudima, Bog neka im prašta. Što se tiče ovoga svega, znaju neki ljudi, Matora, Tara, kojima sam rekao, Nadici sam signalizirao o mom naprasnom druženju sa Kulićkama. Prosto, niti praštam, niti mogu da praštam sve što se desilo - rekao je Đedović, pa otkrio:

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam se zabavio sa njima, ali ne mogu više. Od sada nastavljamo kao pre. Rekao sam da ću pokušati da izdržim, ne mogu više tu količinu seljacizma. Igrao sam se, da mi čuvaju hranu, da me paze. Rekao sam ljudima da ako izgleda normalno na TV-u, da mi pošalju znak za rođendan. Oni su mi poslali doktorski mantil. Mislio sam da traje malo duže, ali ja više ne mogu da izdržim. One nemaju nikakav nagoveštaj, već bi krenule na mene. Imali smo i suđenje, ja sam dok smo bili dobri izvukao sva priznanja, da su sve izmislile da sam ja kleo neko dete itd. Sve što mi je bilo potrebno za proces, svemu tome je kraj. Miljana je tamo potvrdila da je sve uradila, ja sam se tako borio za istinu. A i volim da vidim ljudi koji su govorili grozne stvari o meni, da plaču i govore lepo o meni - otkrio je novinar.
Kakvo je sada tvoje mišljenje o njima? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Više ne moram da se ustručavam. Prva stvar, Marija je gora od Miljana u svakom smislu, ona je katastrofa. Što se tiče Miljane i Zole, ne znam šta da Marija očekuje. Marija je 30 godina u braku sa alkoholičarem, a kritikuje Miljanu što je u vezi sa nekim ko ima zavisnik. Miljana nije pobegla sa bečkog dvora, oni su jedno za drugo. Zola je relativno normalan u odnosu sa nju. Miljana ima neke smetnje u ponašanju, toga smo svi svesni. Meni je cilj bio da Marija kaže da sam ja divan čovek, ona me je odabrala za omiljenu osobu. Tako da, ovo se zove igra... Hteli ste igru, izvolite igru. One su izigrane, najbolje da ne mogu da izigram seljančure iz Niša. Nije bio neki pretežak zadatak, ali mi je više muka tog nekog straha od njih... One su meni donosile, podgrevale hranu... Donosile cigaretu.... Zamisli taj užitak, ali ne mogu više, već pucam, danas mi je nabijen pritisak - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.