AKTUELNO

Ne želi ni da čuje o pomirenju.

Nakon Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša, voditelj Darko Tanasijević je popričao i sa Rialdom Karahasanović, koja je ovih dana u žiži zbog komplikacija sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam bila svesna Vladimirovog rijaliti momenta, uvek je dvosmislen, ima doskočice. Ali nikada nisam smatrala da ću ja biti u toj grupi, zato sam se prepustila tom prijateljstvu. Kako sam se zbližila sa Kenanom, počeo je da se ponaša čudno. Razgovarali smo dva dana, on me je pitao kako ide. On mi je na to rekao: "Nemoj". Meni je to bilo nejasno. Rekla sam da ne razumem, on je rekao da će pokazati za sedam dana. Ne znam. Ja sam tu rekla Sandri da se igra. Jer ne može da bude u nedelju zaljubljen u Jovanu, a u sredu da forsira nekog drugog da ne ulazi u vezu. Ja o tom poljupcu nisam pričala jer mi je bio nebitan i nisam htela da ugrozim udvaranje sa Jovanom. Ja nisam smatrala da je to namerno urađeno, a on je rekao da je on mirno sedeo, a ja sam ga poljubila. Ja verujem da on misli da se tako desilo, ali nije. On je čak na jednoj Mićinoj "Igri istine" rekao da sam ja zaljubljena u njega, pa je rekao da se šali... Ne znam, odbrojava te dane, ustane i kaže za taj poljubac... Momenat koji mi je zasmetao je taj što je rekao da je moja namera bila da ga odvojim od Jovane. Posle je rekao da nije bio ozbiljan, a sinoć isto ponovio - govorila je Rialda, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu pružila ruku, da ne moramo da okrećemo glavu, ali naš odnos neće biti isti. Njemu je stalo do igre. Ja nisam lažov, spletkaroš, nemam nikakav krajnji cilj. Stavio me je kao svog prijatalja, sa kojim je jeo dva meseca, u koš sa ljudima sa kojima se sprda dva meseca. Ti meni više nisi prijatelj. Ja više sa njim ne mogu da pričam nasamo. Meni je fascinantno kako on manipuliše i ta njegova igra reči - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.