AKTUELNO

Ljubavni zaplet!

Jovana Tomić Matora završila je u gorkim suzama pred prijateljicom Žanom Milinković Đorđević i to zbog novonastale ljubavne hemije između Sanje Stanković i Frana Pujasa.

Tokom ,,Zadrugovizije" Sanja i Fran se nisu odvajali, a Matora je čak otkrila da njih dvoje planiraju da imaju i osnuju porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' možeš da se opustiš? - savetovala je Žana.
Kako? Nekome kome sam život dala! Ja sam mogla i ovde da nastavim život, da mi nije puna glav,a da mi tera inat, da mi prebacuje sve živo, da sinoć pričamo, da bi ona prišla meni i rekla da joj se sviđa Fran! Ako ona uđe u vezu sa Franom, ako krene da priča sve ono što je pričala kada je ušla sa mnom u vezu, sada ti kažem, ne želim da se ispostavi da je bilo sve to! Izgleda da je interes bio jači od ljubavi, kapiraš li? - besnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Polako, razumem te! Je l' možeš da ne budeš toliko živčana, nemoj da plačeš, šta smo se dogovorile pre nego što smo ušli? Ja ne mogu da gledam da plačem, Irine mi moje, nemoj da me teraš da izgovaram neke gluposti. Vas dve se najbolje poznajete, kao i ja svog bivšeg supruga što najbolje poznajem - poručila je Žana.
Da je sa Anđelom, pa da razumem, imali su nešto, dopisivali su se, viđali, pomirila bih se sa tim, bilo bi mi teško. Ali sa Franom? Ona želi porodicu, bila sa najvećim mangupima grada, za tri dana meni to kažeš, pred nastup?! Ja dolazim, Fran mi kaže da se Sanja loži na njega. Nije on kriv, svako bi j*bu dobru ribu. Ona je mene tukla, ej, bre! Nisam joj nikada uzvratila! Ovo nije ljubomora, veruj mi, ovo je očaj kada gledaš osobu sa kojom si dve godine kako je masira oženjeni čovek, kao Stanija je, a nju napušava k*rcem! Osećam se loše psihički! Ne mogu da vladam nad svojim telom, muka mi je, nije mi dobro, ne mogu da se kontrolišem - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga