AKTUELNO

Nije joj lako!

Popularna pevačica, Tanja Savić, mesecima unazad prolazi kroz agoniju otkako je njen još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, odveo njihove sinove u Australiju, bez njenog pristanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja je u izjavama za brojne medije govorila koliko joj je teško zbog svega što joj se dešava, a ovoga puta otrkila je nove detalje.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

On mene ucenjuje već duže vreme da se ja vratim njemu inače neću decu videti, do toga je došlo. Ja nemam avion da dođem u Australiju, pa sam ga pitala je l hoće on da dođe ovde sa decom, na šta je on mene bukvalno ucenio, ja imam i dokaz za to. Imam u porukama sve. Napisao mi je ,,Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa decom, ili ja ostajem sam u Australiji", tako da ja samo mogu da ostanem bez dece, ukoliko se ne pomirim sa njim. Jasno je kakav je to profil ljudi. Jako sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na decu - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkazali su mi ovaj avion koji je bio zakazan za kraj oktobra. Međutim, postoji još neki let, preko Indonezije se leti, ali ja ne bih da rizikujem, jer je korona još uvek aktuelna, ne znam gde će me zatvoriti, gde će me držati u karantinu. Ne želim da ugrozim sebe, ja deci trebam zdrava i živa, a ne bolesna ili da mi se nešto dogodi, ne daj Bože. Jedini način sada da se borim za decu je isključivo ovaj, putem suda - rekla je pevačica.

Tanja ističe da je zabrinuta za decu, jer kako sama kaže njen suprug vrši uticaj na njih.

On apsolutno utiče na decu. To se vidi. S tim što ja znam kakav je on i olakšavajuća okolnost mi je ta da znam da ima dijagnozu. Čovek zaista ima dijagnozu. Ima poremećaj ličnosti. Jako je strašno da takav čovek ostaje kući sa decom i da ih čuva - rekla je Tanja.

Autor: S.M.

#Tanja Savić