AKTUELNO

Igra istine je u toku, prvo pitanje postavlja Miljana Kulić!

"Monika do kada planiraš da foliraš Matoru? Da li hoćeš već jednom da se izjasniš za Cara, o vašem odnosu, i kako vam je Matora pala u kombiju na pamet, kako si se smuvala sa njom? I kako slična priča vezana za Ivu Grgurić? Dokle planiraš da se foliraš?" - pitala je Miljana Moniku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa ne foliram. Matoru sam pomenula, jer Filip zna za te neke moje stvari. Matoru znam jer sam gledala klipove - odgovorila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako lažeš da ne znaš Sanju? - nastavila je Miljana.
Ne lažem, kažem da ne znam. Ja nemam naziv lezbejka, Matora je čovek koji mi se sviđa. Za Cara nemam šta da dodam, mi smo prijatelji - odgovorila je Monika.
Kako kad si rekla da ste poznanici? Kako ste ušli zajedno? - upitala je opet Miljana.
Zato što smo se videli bezveze, kad sam dobila poziv, mislila sam da me neko zeza. Onda smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Neću trošiti energiju na Cara više. Imam bitnija posla da dokazujem osobi koja mi se sviđa da mi se sviđa - odgovorila je Monika.
Zašto je Car rekao da ako ti odeš, ide on i obrnuto? - Miljana je nastavila.
Jer poštuje kodeks prijateljstva! - odbrusila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja smo znali da će nas povezivati jer ulazimo zajedno. Da me ne bi povezivali, bilo mi je lakše jer je Filip tu, ohrabrila sam ga da kaže da je zaljubljen u mene. Radije mi je da me vezuju za njega, nego za nekog drugog dečka - rekla je kroz suze Monika.
Ako moram da biram između tebe i nje, biram nju! Nju volim, a ti si mi prijatelj! - obratila se Filipu direktno.

Autor: D.B.