AKTUELNO

Lekarske ekipe su brzo stigle na lice mesta, ali su mogle samo da konstatuju smrt dvojice mladića.

Faris Ćurkić (33) iz Novog Pazara i Armin Kasumović (20) iz Sjenice poginuli su u četvrtak veče kada su motorom udarili u betonski zid prodavnice u Javorskoj ulici u Sjenici.

Kada je došlo do nesreće još uvek nije poznato, ali su tela mladića pronađena rano ujutru.

Ono što se zna je da je Faris sa ocem u četvrtak veče došao do Sjenice i doterao motor marke “jamaha” kako bi ga Armin pogledao jer je bio zainteresovan da ga kupi.

Foto: Facebook.com/Faris Curkic

- Oko 22 sata su krenuli u probnu vožnju, Javorskom ulicom ka izlazu iz Sjenice. Kako se posle izvesnog vremena nisu vratili, a telefoni im bili nedostupni, Farisov otac je nestanak prijavio policiji. Tek ujutru oko pola četiri, policiji je jedan muškarac dojavio da je video nepomična tela i motor - kaže izvor u policiji.

Patrola i ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mesta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: Facebook.com/Armin Kasumovic

- Na tom delu ulice je blaga krivina ulevo. Tragovi na licu mesta ukazuju na to da su se najverovatnije kretali velikom brzinom, da su izgubili kontrolu nad motorom, udarili u ivičnjak, a potom i u zid. Za sada ništa ne ukazuje da je motor bio u kontaktu sa drugim vozilom pre udara u zid - dodaju u policiji.

Foto: Facebook.com/Faris Curkic

Ko je upravljao dvotočkašem, nije potpuno jasno, ali se pretpostavlja da je za volanom bio Faris.

Rođaci i prijatelji nastradalih mladića su u šoku. Za Farisa i Armina imaju samo reči hvale, kažu da su obojica voleli automobile i motore, kao i da su uživali u vožnji.

#Novi Pazar

#Saobraćajna nesreća