AKTUELNO

Još jedan spektakl!

Još jedna sezona najgledanijeg rijalitija u regionu privedena je kraju. Atraktivna Iva Grgurić osvojila je rano jutros laskavu titulu pobednice "Zadruge 3" i ček na 50.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada. Grgurićeva je u spektakularnom superfinalu pobedila 14 svojih cimera, koji su se plasirali u samu završnicu takmičenja.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Grgurićeva je danas progovorila o svemu ekskluzivno za naš portal, a potom je imala i prvo televizijsko gostovanje nakon pobede u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde ju je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. Ali, to nije sve. Kao što je publika navikla, druženje sa zadrugarima na teleziviji Pink ne prestaje kada se završi aktuelna sezona.

Tokom celog leta očekuju nas emisije "Narod pita", kada će publika dobiti priliku da razgovara sa učesnicima uz koje je bila proteklih 10 meseci, a sa nekima i duže i tako sve dok ne krene "Zadruga 4", za koju se već uveliko svi pripremaju. Međutim, pre nego što počnu emisije "Narod pita", voditeljka Dušica Jakovljević ugostiće Ivu večeras u emisiji "Intervju sa pobednicom Zadruge".

Foto: Jelena Simonović

Zato ostanite uz televiziju Pink, jer nas nakon emisije "Hit Tvit" očekuje veliki intervju sa pobednicom "Zadruge 3", a sve što ste propustili, pronađite na portalu Pink.rs.

Autor: M. P.

#Dušica Jakovljević

#Iva Grgurić

#Zadruga

#Zadruga 3