AKTUELNO

Počele su nominacije!

Ovonedeljni vođa Mima Živković postavila je za svoja dva potrčka u ponedeljak Draganu Mitar i Baneta Čolaka, a zadrugari na večerašnjim "Nominacijama" biraju između njih dvoje. Prvi je svoje mišljenje izneo Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje iH znam od spolja. Mnogo smo komentarisali ovde svi jedni druge, o Banetu imam lepo mišljenje spolja, ovde igra igru. Draganu znam, nekim stvarima sam bio svedok. Neke stvari joj ovde nisu bile potrebne. Samo sam se manje sa Banetom svađao, Baneta ostavljam - istakao je Đedović.
Ja ću početi od Baneta, imali smo čarkice zbog njegove bivše devojke, iako sam ja bila u pravu. Pale su teške reči sa njegove strane, ali ja sam to oprostila. Ali pre par dana me je oduševio jednim gestom. Zna on da tako iznenadi, mene je iznenadio. Poštuje me, lepo se družimo, lepo pričamo, napolju smo se čuli. Da nije bilo Krunićke, ne bismo imali problem. Dragana takođe dobar čovek, imale smo prošle godine malu čarkicu. Kada sam došla ovde, nisam mogla da verujem šta radi, krivo mi je što sam jednu reč izgovorila u svađi. Sada imamo odličnu relaciju, negde mi je žao malo. Nešto se sa njom dešava, ali šta ona radi, to je njena odluka. Baneta ću sačuvati jer se duže poznajemo, a i Jasmina bi mi zamerila da njega pošaljem, to je divna žena koju poštujem, jako je borbena - istakla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane se ove godine pokazao u dobrom izdanju, nadam se da će Dragana da se izvuče iz haosa. Bane se neće ljutiti, sačuvaću Draganu - istakla je Nina Babić.
Ja bih da se zahvalim svima koji su mi priredili divan rođendan. Što se tiče ove nominacije, u odličnim odnosima sam sa oboje. Bane i ja smo u odličnim odnosima ove godine, zaista je dobar drug. Gaga i ja se poznajemo isto od prošle sezone, super mi je, jedna od najdražih učesnica. Pošto vodi Dragana, nju ću ovaj put da sačuvam - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'