AKTUELNO

Ipak, Marko je pokušao da je uteši.

Mima Živković poručila je Luni Đogani tokom raspodele budžeta da je nesrećna pored svog dečka Marka Miljkovića za kog smatra da manipuliše njenim osećanjima. Takođe, Mima je poručila Luni da sluša svoju majku Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega, kada je sastanak završen, a zadrugari krenuli u kupovinu, Luna je legla na roze sofu vidno utučena. Lunu je sve vreme tešio dečko Marko Miljković koji je istakao kako je Luni našao mleko za banana šejk koji je želela još juče da pravi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam koliko je njoj teško. Ne sviđaju mi se neki njeni postupci, ali ko sam ja da je osuđujem? Sve se dešava s razlogom i verujem da će posle ovoga da bude još bolja osoba. Slažem se sa Lunom da je bolestan onaj ko misli da ona mrzi svoju majku. Ljubav od strane Lune prema Anabeli ne može niko da ospori. Izgubila je ljubav prema sebi, ona ne može sebe da voli, a kamoli Anabelu i Marka. Mislim da stvarno dosta vremena treba da prođe i da će nastaviti tamo gde je stala. Žao mi je što se vratila ovde da pričaju kakva je ćerka i da je komentarišu. Luna, ja ti želim da poradiš na sebi i slušaš svoj osećaj. Nisi srećna i mislim da treba da bežiš iz te veze, da ti treba muškarac koji neće da te ponižava. Nije ti potreban neko kao on, sve što sumnjaš, sve si bila u pravu. Ja sam mu dala Jelenino pivo, nemoj niko da te pravi mazgom. On od tebe pravi takvu kakva si - rekla je Mima Luni tokom sastanka.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

<
'