AKTUELNO

Sinoć su se posvađali posle deset dana, a sa raspravama su nastavili i danas.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić svađali su se noćas, jer je on podigao Mionu Jovanović nakon što je saopšteno da ona napušta "Zadrugu". Ovo dvoje zadrugara nastavili su sa svađom i tokom ovog popodneva zbog izgovorenih uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne budeš iskrena, folirantu jedan? Hajde idi u izolaciju, ja tebe nikada nisam ostavio, ti mene jesi. Mene te unemirava! Ako te ja teram, idi u izolaciju i zatvori se. Neću da se nerviram. Imaš li ti obraza? Ja sam ceo dan sam, zato što bi mi g*zicu pomerio ako bih seo s nekim. Hajde, skloni mi se! - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam folirant! Idemo odavde neću da tebe sputavam! Ja tebe nikada ne vređam, ti meni dođeš i kažeš: "Pi*ko!", ti mene hoćeš sada da izazoveš da te raspalim. Što da se ja sklonim? Kako možeš tako da govoriš? Da li ti misliš da mene ne uvrediš kada mi sve to kažeš? - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si najveći izdajnik u istoriji najvećih izdaja! Lažeš kao pas! Ti si mene sad izludela i ja imam pravo da ti kažem svašta. Uvredila si me jer si mi rekla da sam folirant. Hajde, skloni se - nastavio je Mensur.

Autor: S. K.

#Zadruga

<
'