AKTUELNO

Novak je pre slave i novca živeo potpuno drugačijim životom, a sada se prisetio i tog perioda, ali i situacije sa ocem Srđanom Đokovićem.

Novak Đoković danas je naš najbolji teniser, a sada je za medije odlučio da otkrije i kako su izgledali njegovi dani pre uspeha, slave i novca. Novak je govorio i o novcu, kao i šta mu tačno pare znače. Teniser je istakao da su ga roditelji naučili da štedi novac.

Foto: Tanjug AP/Andy Wong

O čuvanju novca učiš od svojih roditelja, oni te uče nekim fudamentalnim stvarima u životu. Oni su nas naučili kolika je važnost toga kako čuvaš novac, kako ga trošiš... Mislim da su uticale i okolnosti u kojima smo odrastali... - rekao je Novak.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoković je u nastavku istakao i da smatra da su za sve krive okolnosi orastanja, a onda je ispričao i jednu sitauciju sa svojim ocem Srđanom Đokovićem.

Moj otac bi dolazio u stan, spustio bi deset maraka na sto i to je bilo sve što smo imali... mislim da su te okolnosti i okolina naučili velikim lekcijama o novcu. Naučili su me da je novac nešto što moraš da poštuješ i vrednuješ zato što moraš da ga zaradiš, da radiš vredno i teško i da ne pripada tebi već da prolazi i dozvoljava ti da živiš lep život ali ti ne daje sreću i radost, to je nešto potpuno drugačije - izjavio je Đoković.

Foto: Tanjug/Tertius Pickard

NA LISTI 100 NAJBOGATIJIH NA SVETU!

Veliki novac obrće se u svetu sporta, nije tajna. Oni najbolji najviše i zarade, a među njima je i Novak Đoković. Srpski teniser prošle godine našao se među 100 najbogatijih javnih ličnosti u sferi zabave, u koju spadaju i sportisti.

Autor: S. K.

#Novak Đoković

#Srđan Đoković

<
'