AKTUELNO

Šta nam tek sledi!

Nina Babić je počela sa raspodelom budžeta nakon čitanja pisma Velikog šefa. Prvi budžet dala je Mateji Matijeviću, koga smatra prijateljem, a odmah se pravdala da nema ljubavnih emocija prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marku Đedoviću i Zorici Marković je dala velike budžete, uz komentar da vole da se mešaju i prave priče, a zatim je Maji Marinković rekla da misli da se zaljubila u Janjuša, kao i da smatra da je bolje da se skloni od njega, nego da prizna emocije.

Javljam se prva za reč! - rekla je Tara.

Mini Vrbaški je dala mali budžet, govoreći da nije trebalo da iznese detalje iz svoje prošlosti i rekla je da su ona i Mensur Ajdarpašić pokazali sve najgore u ljubavi. Rekla je i da Mina nije cicija, kao i da treba da digne glavu i posavetovala ju je da posluša majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Mensura je istakla da je nervira od samog ulaska, kada su se svađali zbog situacija sa Vladimirom Tomovićem.

Ružno je da se neko izazove na fizički kontakt. M*da se pokazuju van ovoga, ne ovde. Mlađu si provocirao prvi ovde. Nisi za Minu, kao što sam nju savetovala, tako iz tebe. Izvuklu su najgore od vas, treba da popravite. Ne treba da urlaš, pokaži neke lepe osobine - rekla je Nina.
Neki su pokazivali (m*da) - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nini je bilo krivo što nije imala veliki budžet za Marka Janjuševića Janjuša, koga je nahvalila, ali je poželela da se vrati na stari "šaljivdžijski put".

Janjuš se od danas neće više svađati. Hvala ti - rekao je Janjuš.

Nina je istakla da bi i Edisu Fetiću dala veliki budžet da je imala dovoljno, jer je on njoj "hit". Takođe je rekla da će se on vratiti Zilhi Karišik i da ne veruje da je nije prevario pre Dragane Mitar, kako je isticao. Dragani je rekla da treba da misli o svom detetu i klipovima koje ima sa Edo.

Postoji neko kod kuće ko te voli više od Eda, povedi računa o sebi, a ne samo o Edu, treba Edo da bude tvoj rob, a ne ti njegov - rekla je Babićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipu Đukiću je rekla da je Iva Grgurić loše uticala na njega, na šta je Grgurić odmah počela da dobacuje da je na bolje uticala.

Iva je najveći folirant u "Zadruzi", ume da bude dobra kad joj to odgovara, nije vredna da dalje komentarišem - istakla je Nina.
Tara i ja smo na neki način iste, drske i bezobrazne, ali znam na čemu sam uvek sa tobom. Mislim da si malo poletela - dodala je Babićeva dok je davala Tari mali budžet, a male budžete dobili su i Milica i Bora zbog svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mioni Jovanović je rekla da sve radi zbog rijalitija, a dotakla se i njenog odnosa sa Mimom Živković, za koji je rekla da nije sigurna da nema ljubavnih emocija. Miona je rekla Nini da joj je bila bespotrena priča sa Mlađom.

On je tebe zezao, to su bile provokacije - rekla je Jovanovićeva.
Ne smej se, kad tad će da te stigne - dodala je Babićeva.

Stefanu Kariću je rekla da ga je Iva malo "ukanalila", kao i da voli njegovu vezu sa Ivanom Šopić, ali i da voli kad se zasebno šale.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije lepo ovo što si za Anabelu rekao, ne sviđaju mi se svađe za Mlađu, ne treba Luni da naređuješ. Ovako mislim da si okej, nisi imao nikakvu grešku za mene, osim ono za parče pice. Nema veze - rekla je Nina Marku Miljkoviću dok mu je davala mali budžet.

Nikoli Orozoviću, sa kojim je bila često povezivana i sa kojim je flertovala, dala je srednji budžet, govoreći mu da želi priču sa Brendonom, jer bi se drugačije ponašao da ne želi. Anabela i Luna su dobile mali, ali su dobile i pohvale, kao i Lepi Mića, za koga je Nina rekla da ne zna šta se desilo, jer je htela da mu da veliki.

Foto: TV Pink Printscreen

Velike budžete dobili su:

Mateja Matijević, Zorica Marković, Marko Đedović, Maja Marinković, Ermina Pašović, Nina Babić i David Dragojević.

Srednje budžete dobili su:

Jelena Pešić, Bane Čolak, Jovana Tomić Matora, Ana Korać, Marko Janjušević Janjuš, Dragana Mitar, Edis Fetić, Filip Đukić, Stefan Karić, Gagi Đogani i Nikola Orozović.

Male budžete dobili su:

Branislav Radonić Brendon, Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Iva Grgurić, Bora Santana, Milica Kemez, Miona Jovanović, Mima Živković, Marko Miljković, Ivana Šopić, Anabela Atijas, Luna Đogani i Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga

<
'