AKTUELNO

Zadrugari su potpuno sluđeni Fetićevim pričama, pa su jedva uhvatili pravac u ovoj kolotečini.

Lepi Mića dobio je pitanje da prokomentariše brak Zilhe i Edisa Fetića, kao i video-prilog koji su imali zadrugari imali prilike da vide prošle noći tokom emisije ,,Gledanje snimaka".

Mislim da je Edo rekao rečenicu: ,,Ja sam rekao da sam lagao", on je u startu negirao, pa priznao da je lagao. Suština celog problema je da Edo nikada nije rekao razlog sukoba njega i Zilhe šanse nema da seoni raziđu tek tako, šta ako je Zilha varala njega? - prokomentarisao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada, što se toga tiče, nikada - rekao je Edis.
Edo ništa drugo ni ne zaslužuje nego da žena ode, ali ne mogu da shvatim samo. Zilha je ispratila Eda kao u vosjku, kao junaka, a kao ništa nije znala, a i te kako znamo za prepiske Dragane i nje, e tu neko laže. Dragana kaže da je Zilha njoj slala poruke da se manje njenog muža, i svaka normalna žena ne bi dala svoj brak u rijaliti, nego sedi kući - dodao je Mića.
Ako mi ne živimo zajedno, ja mogu da radim šta hoću - dobacio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Zilha snimala Eda namerno, onda je Zilha Šerlok Homs! - ubacio se Mića.

Zadrugari su potom komentarisali video-prilog Zilhe i Edisa na putu do Šiamnovaca, iako je Fetić rekao pa porekao da se ne seća da je snimak uopšte nastao, svi su počeli da ga napadaju zbog toga. Zadrugari su sve vreme razvijali film šta se desilo, međutim, Fetić se sve vreme pravio naivan, da ne zna o čemu se radi, što je dodatno iritiralo sve prisutne.

Ili si spavao sve do Mrćajevaca, ili si sve slagao! TI si Draganu ovde najstrašnije vređao - odbrusio je Mića.
Ja iste reči kao što sam govorio Dragani, govorio sam i Zilhi, čak sam joj i poruke pisao - priznao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'