AKTUELNO

Nakon finala ''Zadruge 2'' bili su svi zajedno...

Nakon kratke pauze, zadrugari su nastavili sa nominacijama. Naredna zadrugarka bila je Ana Korać koja je dobila je priliku da glasa između potrčaka Anabele Atijas i Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Lunu znam sigurno 4 godine, upoznale smo se na snimanju tvog spota, ja je pamtim takvu pozitvinu i volela bih da se vrati da postane takva kao što je bila. Znam da pati i da joj je teško, ali ja ću biti tu da je izvučen iz te depresije. Žao mi je kada je vidim da spava i da ne želi da se druži sa nama, znam da joj je teško, mama, tata i dečko joj je tu. U meni će uvek imati prijatelja, ja je nikada neću izdati ili prodati. O Anabeli sam stekla lepo mišljenje o njoj jer mi je Luna pričala sve najlepše o njoj i dalje imam takvo mišljenje. Sviđa mi se što se boti za nju, krivo mi je što nemaju dobar odnos, ali se nadam da će popraviti odnos i da će sve biti kao pre. Ali ne mogu Lunu poslati u izlaciju, tako da čuvam Lunu, šaljem Anabelu - rekla je Ana.
Kada sam izašao iz Zadruge, ja sam sa njima sedeo prvo jutro, pili smo kafu, bile su kao najbolje drugarice. Luna je sve pričala sa mamom, ja sam tako video napolju, srž njihovog problema je veza sa Markom. Oni su krivili što si ti razmažena, ali oni su krivi za to, ponašaju se prema tebi kao prema malom detetu. To je njihova greška, ali opet ja nemam dete, pa ne mogu da znam. Ti si sebe izgradila napolju, trebalo bi da se posvetiš tome i sebi, nemoj da plaćeš i da patetišeš. Svako te gleda opet sa nekim sažaljenjem, nemoj da budeš takva, đuskaj, pevaj, gledaj da se uzdigneš iz te situacije. Što se tiče Anabele, ona gleda Marka kroz taj odnos i kroz Luninu priču, dosta su slične. Malo ste je razmazili, ne možete to da joj zamerite, nju je sve čekalo na gotovo po izlasku iz Zadruge. Nikad ne bih mogao Lunu da pošaljem - rekao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana je nominovao Lunu za izbacivanje, nakon što je izneo svoje mišljenje na jedan slikoviti način.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'