AKTUELNO

Pevačica vs. denseri!

Na šta je tačno mislila kada je izjavila da postoje neke nelogičnosti između Lune Đogani i Marka Miljkovića, bilo je pitanje koje je večeras u emisiji "Pitanja novinara" od pripadnika sedme sile dobila zadrugarka Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nelogičnosti za ovu laž, mislim da to nijedan muškarac ne bi oprostio. Mogla je to ranije da kaže. Nije baš toliko glupa, šta je toliko teško reći istinu? Znala je da će Marko da sazna. Jedino mogu da opravdam Lunu... Večeras čujem te priče za Kopaonik, možda je shvatila da nema ništa od te veze. Imala je pravo da radi šta hoće, ali je možda taj njegov poziv nju iznenadio. Ja sam mislila da od njih nema ništa nakon druge Zadruge, ali opstali su. Najbolje je reći istinu, pa možda bi joj i oprostio. Mislim da je on preksinoć bio pregrub - rekla je Zorica, a onda je o njoj pričala i Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pile smo jutarnju kaficu... Ona mi je dala savet kako treba da dete posle Zadruge odvedem negde gde joj treba mir i da se jedno vreme povuče iz medija. Ona je spomenula tada i pokojnu Kseniju - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam utisak da Zorica, bez uvrede, eto slučajsnoti... Ja sam osećao isto da za jutarnjom kafom priča jedno, za stolom drugom, pa je to rekao Janjuš, sad Anabela... Šta to znači? Neko mora da mi objasni - umešao se Gagi.
Shvatila sam, Gagi želi da kaže da sam ja dvolićna. Ja sam neko ko se najmanje meša u ove odnose - pričala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'