AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da se nastavljaju napadi inspirisani mržnjom na političke neistomišljenike.

Naime, u prepodnevnim satima bačena je bomba na kuću Nebojše Zdravkovića, predsednika MO Pinosava na Voždovcu, koja na svu sreću nije eksplodirala, budući da je u kući bio sa majkom, suprugom i maloletnim sinom.

- Da su počinioci imali ozbiljne namere potvrđuje i činjenica da je bomba pronađena bez osigurača, a da je nedaleko od nje pronađena i kašika od eksplozivne naprave - navodi se u saopštenju.

Iz Gradskog odbora pozivaju nadležne da u najkraćem roku pronađu počinioce i da ih privedu pravdi. 

- Ugrožavanje života, uništavanje imovine, pretnje i uvrede su jedina politika SzS-a. Monstruozni napadi, koji su postali svakodnevnica, a inspirisani su mržnjom koju svakodnevno Dragan Đilas i njegovi saborci iz SzS-a demonstriraju, postaju sve jeziviji i prevazilaze granice normalnog. Prvo su verbalno pretili da će “pišati po grobovima” političkih neistomišljenika, pa su prešli na prebijanje novinara i lomljenje RTS-a i Skupštine, a današnji događaj je eskalacija njihovog višemesečnog nasilja - zaključuje se u saopštenju.

#Pinosava

#SNS

<
'