AKTUELNO

"Kao što ćemo pobediti virus, pobedićemo i ekonomsku krizu u kojoj se nalazi svetska ekonomija", poručio je zamenik gradonačelnika.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da Srbija za ovogodišnji Prvi maj može da kaže da ima mere zaštite privrede i radnih mesta među najboljim na svetu.

Vesić ističe značaj vođenja politike predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije u borbi sa Kovidom-19, dodajući da će se borba za očuvanje radnih mesta nastaviti i posle završetka epidemije.

- Državna isplata minimalne zarade za sva preduzeća koja su pogođena krizom ukoliko nisu otpustili više od deset odsto zaposlenih, kao i državna pomoć od 100 evra za svakog državljanina naše zemlje najbolja su zaštita za zaposlene u Srbiji - poručio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je pozvao sve da slave Prvi maj, uz poštovanje svih uputstava države i lekara, uz naglasak da sledeći praznik dočekamo kao jedna od najbrže rastućih ekonomija ovog dela Evrope.

- Kao što ćemo pobediti virus, pobedićemo i ekonomsku krizu u kojoj se nalazi svetska ekonomija. Živeo Prvi maj! Živeo Beograd! Živela Srbija - kazao je Vesić.

#Goran Vesić

#prvi maj

<
'