AKTUELNO

Podsetimo, Đoganijevu je Marko Miljković i tokom emisije ponovo uhvatio u laži, a onda je ona odlučila da optuži ljude koji su je tešili u periodu kada su raskinuli da su krivi za sve!

Luna Đogani tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" ustala je za crnim stolom i optužila svog najboljeg prijatelja Iliju Pečenicu, koji je bio sa njom na popodnevnoj kafi u kafiću Mlađana Jovanovića, na druženju sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, da joj on podmeće nogu i navodno izmišlja stvari o njoj.

Đoganijeva je još jednom pokušala da se ,,opere" od svojih laži, koje je izgovorila svom dečku Marku Miljkoviću, kako bi na svaki očajnički način pokušala da se pomire.

Foto: Instagram, TV Pink Printscreen

Ja sam skontala, sigurna sam, da Ilija Pečenica tebi priča neke stvari za moj život. Zato što ja kada sam bila napolju, meni je Ilija rekao da tebi sve priča. Opet potenciraš zajedničkog prijatelja. Vidim da Ilija hoće da meni pravi zavrzlame. Čovek me se odrekao, zato što sam se pomirila sa Markom. Ja sam njega uvek podržavala, a vrlo dobro zna o čemu pričam. On govori mojoj mami da će da me gleda samo kao Anabelinu ćerku! - ispričala je Luna.
Meni ne priča, hoćeš li da kažeš znači da je sve ovo istina? - upitao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'