AKTUELNO

I dalje vrti i stu priču!

Gledaoci su večeras bili veoma znatiželjni, a naredno pitanje bilo je za Lunu Đogani.

Kažeš da ti ne možeš da živiš bez Marka, da ti je bitniji od roditelja i sestara, kako si onda mogla da se provodiš sa Manuelom, Đeksonom, Gastozom, Marija Anom Smiljanić? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nisam rekla, tata mi je danas rekao da mi je Marko bitniji od njih, ja sam ćutala. Ja sam rekla ne mogu da prihvatim da ga izgubim, jer ne mogu, mnogo ga volim. Ne mogu da prihvatim da zbog svoje greške izgubim njega. Ne želim da bude on taj, ja sam ispala budala u ovoj situaciji. Ne želim da povređujem osobu koju volim. On mi neće opraštati, ne mora kao roditelji. Ja to ne mogu da podnesem. Tata mi danas kaže da me nikad nije takvu video i da se nikada nije ponašao, pa normalno, kada nikad nije tako voleo. Oni traže od mene da idem na žurku, da se smejem. Ne mogu, ja sam kao biljka, osećam se kao da umirem. Kod mene je ili crno ili belo. Ja kad sam loše, loše sam i to je to. Ja se sa tim ljudima nisam družila dok sam bila sa njim. Tek kad smo raskinuli, neke stvari sam radila u inat njemu. Ja sam na MAC-u pričala kao da sam slobodna- rekla je Luna.
Luna, posle MAC-a si bila u kafiću, sa Marija Anom Smiljanić si sedela za stolom - prokomentarisao je Milan.
Nisam! Otišla sam kući, Marko zna za to. Ja sam išla taksijem, nisam išla sa Ilijom, mogu da pričam samo u prazno i da mi govore da lažem. Neću ništa da pričam, samo se još više uvijam u gluposti - tvrdila je Đoganijeva.
I bolje je - prokomentarisao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'