AKTUELNO

Nećete moći da verujete!

Dragana Mitar, ljubavnica Edisa Fetića, u više navrata pričala da je da joj je Edisova supruga pisala, a ovoga puta obelodanila je do detalja kakve poruke je dobijala od Zilhe Fetić, koja je i dalje Edisova zakonita žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobila poruke od nje i na Viber i na Instagramu. Provalila je Edisov lažni profil, ona je takođe imala lažni profil. Tražila mi je konstantno naše prepiske, šta mi piše, pošto je on stalno lagao. Rekla mi je da nije prvi put da ona proveravala, da je pronašla u njegovom telefonu prepiske, rekla mi je da se čula sa mojim mužem, ja sam joj poslala prepiske. On je njoj pričao potpuno neku drugu priču. Istina je da smo se na proslavi Pinka krili, on je želeo da se mi pokazujemo kada to vidi moj muž, a branio je da nas vide kada treba da nas vidi njegova žena - govorila je Dragana.
Ona me je sve vreme pikala na moj inat, zato sam sada i ovde. Stalno me je govorila: "Hajde, ako smeš, jedina ja idem sama, svi idu sa nekim." Ja da sam hteo, dao bih novinarima izjavu. Sve sam radio, radio sam zbog ovoga g*vna ovde - dodao je Edis.

Jovana Tomić Matora umešala se u raspravu Dragane i Fetića pa žestoko zamerila Eda.

Ti nas j*beš u zdrav mozak, govorio si da si ušao ovde zbog nje, iz velike ljubavi, sad pričaš najveće gadosti o njoj - rekla je Matora.
Meni je isto bilo preloše da slušam tebe kako ružno pričaš o Sanji, a znam da je mnogo voliš. Ja ovu ženu nenormalno volim, ali sada mi radi mozak, a ne emocije - dodao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'