AKTUELNO

Đedović je Draganin najbolji prijatelj, a često je imao i žestoke svađe sa Edisom.

U nastavku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", koja se odvija i ovog ponedeljka u rijaliti programu "Zadruga"; Marko Đedović izneo je svoj stav o odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Definicija budale je da radi iste stvari, a nada se drugačijem ishodu. Sve ovo što se sada dešava, ja sam ranije rekao. Ovo je već bilo jasno. On nikada nije ovde pljuvao Zilhu. Mislim da je Edo imao ovo u glavi i da nije mogao da pređe preko onoga sa Tomovićem. Moguće da se on borio s tim da prevaziđe, nije mogao. On je Dragani samo vratio milo za drago. Njihov odnos je osuđen na propast. Zilha je videla da se Edo zaneo. Ja mislim da je Zilha njemu uvek bila zakon. Ima žena koje pređu preko takvih stvari - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje sad da se pokajem. Bolje sad što mi se to desilo, nego da je uvučem u veća g*vna. Meni žena ovo nikad neće preći, ja neću da se pomirim s njom, evo sada da kažem. Ja ne želim da mi oprosti. Ja nisam zaslužio da mi neko oprosti jer sam zamenio zlato za rđu. Ja ovu ženu nijednom nisam zvao u Novi Pazar! Ti si mene zvala - rekao je Edo.
On meni nema šta da zameri. Ne zameram ni ja njemu. Pored žene, bilo je još milion devojaka koje su se provlačile. Njega je uhvatio klimaks - rekla je Dragana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'