AKTUELNO

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić danas su se posvađali na krv i nož, a tokom jedne od mnogobrojnih rasprava pomenuli su i njenog bivšeg švalera Pavla Jovanovića, koji se potom oglasio i izneo svoju stranu priče.

- Nemoj mi molim te govoriti o poštenju. Dobro znam da si me lagala i da si celo leto bila sa Pavlom, da si se videla sa njim na splavu, ljubili ste se, a ja sam gledao sa balkona. A on ako je čovek ovu moju priču će da potvrdi, a ako je p*čka neće - rekao je Edo danas, posle čega se oglasio Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde gde kaže da smo bili na splavu i da me je poljubila, to je istina. Znači priča istinu, a dva dana pre toga me zvala da se izvinjava i da mi kaže kako je ispala loša prema meni. Priča istinu oko toga što kaže- rekao je Jovanović.

- Ali, postoje stvari za koje je lagao, a to je naše viđenje ispred kluba. Pitao me da li imam minut da popričam, ja sam rekao da imam. On me pitao da li me zovu novinari, a to je bilo pre moj ulazak u "Zadrugu". Ja sam rekao da me zovu, a on da ga takođe zovu ali da se ne javlja i zamolio me da ga ne odajem, jer on ima decu i ženu. "Ja nemam potrebu da te spomenem, ali svi već znaju ko si ti." Rekao sam mu i da znam da je sa Draganom u kres-kombinaciji i da znam da je on slao cveće dok smo se zabavljali, a on je rekao da je to slao na bezbroj adresa pa gde prođe, prođe - otkrio je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Zadruga

#edis fetić

<
'