AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Naredni ljubavni par koji su odgovorali na pitanja predstavnika sedme sile su Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić.

Koji su devojke u Zadruzi preko kojih je prelazila gomila muškaraca? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se tu na Stefana osvrnuo konkretno, komentarisao sam da pretpostavljam da su se nalazile u takvim situacijama, što sam i naveo i da su sačuvane od pojedinih ljudi, a da ih ima još takvih i to je to - rekao je Mensur.
Kakav je osećaj kada ti dečko kaže da je preko tebe prešlo pola Balakana, kao i da si dobra p****, ali da te je ulica pregazila? - glasilo je pitanje za Minu.
Nije lepo to da čujem, on meni u besu kaže sve šta to. Ja sam njemu pre toga rekla svašta nešto, imali smo juče raspravu u toku igre istine, gde sam mu nametnula na nos šta je on meni sve rekao. Ali naravno mi uvek pređemo preko svega - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti dečko kaže takvu stvar, da si dobra riba, ali da te je ulica pregazila, kako onda misliš da će mišljenje o tebi i mati članovi njegove porodice, njegov brat, a već si čula od majke Ivane da si nepoželjna? - upitao je Darko Tanasijević.
Ja bih je u pitao da li joj je to dobro donelo, jer sam i ja jedno vreme bio nestašan i vucarao se po ulici? Ja sam bio u pripitom stanju, ja ti kažem šta ja mislim da sam rekao - dodao je Mensur.
Ja mislim da smo mi oboje krivi, ja sam njega dosta uvredila i rekla mu mnoge stvari, ali opet nije prijatno da to čujem. To što po milioniti put se vraćam na te neke stvari, ja sam naučila mnogo neke stvari, da kažem na ulici, to je grubo rečeno. To se odnosi na neke stvari koje sam radila van svoje kuće i kada sam živela u Beogradu. Rasla sam dosta brže, radila sam loše stvari. Sebe ne opravdavam, on ima pravo to da mi kaže, nije to rekao da bi me uvredio, ja sam to možda tako odreagovala u tom trenutku. Ali mislim da možemo da popričamo iskreno. Neprijatno je i meni i njemu - dodala je Vrbaški.

Mina je potom odgovorila na pitanje o udaji za Mensura, te je rekla da je sve ostalo pod znakom pitanja, jer prvo moraju da vide kako će funkcionisati sa njim napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'