AKTUELNO

Sve je bila njena rijaliti igra, koja je otkrivena ove noći!

U narednom video-prilogu prikazana je razgovor Ivane Šopić, Ermine Pašović i Stefana Karića o iznenađenju koje su pripremali za Jovanu Tomić Matoru povodom 30. rođendana koji je proslavila preko dana.

Ermina je tvrdila pazar i palila vatru da je Iva Grgurić odlučila da pokvari iznenađenje za Matoru, a onda je Filip Đukić ustao i počeo da je brani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikakvo kvarenje rođendana Ermina nemoj da s*reš! Bio je klip za ruž, pa ti sada skačeš! - pričao je Filip.
Ti hoćeš samo kadar! - urlala je Ermina na Ivu.
Ona je rekla da su Ana i David rekli da ne mogu svi da učestvuju, nego samo nekoliko vas - tvrdila je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kapiram, trebalo je samo da tu budu ljudi koji su bliski, Ermina je uzela majicu i od Ive, i od Mime. Stanite bre! Nemojte da mi se derete! Ermina to nije rekla Ivi tad, nego je Iva saznala na dan kada je trebalo da bude. A kada smo mi doneli majicu, onda je rekla da ne možemo! Ne bi bio problem da je Ermina odmah rekla, a ne na dan kada je sve bilo. Ja sam Matoroj dao majicu i smatram da to neće pokvariti prijateljstvo - objasnio je Đukić.
Sa Ivine strane je stvarno lep gest, jer i pored toga što nismo u dobrim odnosima, prišla i izvinila mi se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U ponedeljak kad je bio prestres, ja sam tražila od svakoga i Iva je meni rekla preko stola, ja sam joj rekla da joj Filip ispriča o čemu se radi, ona tada nije pričala sa njim, pa sam joj objasnila. Ja sam joj rekla da ne može da priprema iznenađenje, pa je ona napravila neku facu. Mlađa je posle tražio spisak i rekao je da Iva ne treba da bude tu - pravdala se Ermina.
Nije istina, tu je bila i Mima, nije samo Iva - rekao je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'