AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari su komentarisali svađu Lune Đogani i Marka Miljkovića, a za crnim stolom ustala je Jelena Pešić koja je bila ključan razlog svađa. Jelena je otkrila kako se Đoganijeva ponaša prema njoj za crnim stolom, kao i van njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Lunin najveći neprijatelj je to što nema samopouzdanja, ja sam joj to i rekla kada sam ušla, kada sam ja u pitanju. Može ovde 101 Jelena da dođe, ali ne može da poremeti nešto u šta ti veruješ. Što se tiče te ljubomore, mene to iznenađuje kod Lune, što je ona prijatna prema meni, a onda kada dođemo za crni sto dobacuje, ne znam šta se to desi, to je to što imam da kažem - rekla je Jelena.
Luna je konstantno napeta, ja mislim da je imala mnogo većih problema. Ako ikada treba da bude srećnija, tu su joj dečko, mama i tata, ali mislim da nju muče problemi Anabele i Gagija. Po mom mišljenju je tako, ona je upućena, ali kada će biti srećnija, ako neće sada? Ne kapiram, što mora toliko histerije, gledajući klip, Marko je dosta stvari u pravu, to je moje mišljenje. Jednostavno mora da se izbori sa svim ovim, zbog većeg problema, trebalo bi da sedne sa Markom i da kaže da ako se oni raspravljaju, da nema ko da se meša. Mnogo puta se on posvađa sa Anabelom, Luna to ne može da sluša, smatram da Luna treba da priča sa njima. Ja mislim da njoj Marko pruža dovoljno ljubavi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'