AKTUELNO

Napravili su opštu pometnju!

Gledaoci su večeras imali mnoštvo pitanja za zadrugare, a naredno je bilo za Marka Janjuševića Janjuša.  

Janjuše, zašto sa Majom koja je odlepila za tobom, ogovaraš sve zadrugare? Govoriš da niko nije normalna, jer to znači da ste samo ti i presvata Maja lažljiva u pravu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Većinu da, što se tiče presvete Maje, sigurno da je svetija od mnogih. Ja sam rekao da i ja nisam normalan, ali sam zlatan za 95% ili 96% - rekao je Janjuš.
Ja recimo sa Edom, koga sam najviše komentarisala, niakda mu nisam moralisala, nego me je nerviralo što je tuta muta, tako me nervira i u ovoj situaciji. Ja sam možda veća kurvaćetina od Maje, nijednog trenutka mi nije bilo da potenciram to. Čula sam sve, možda ja nisam u dobrim odnosima sa Janjušem i sve što sam mu rekla bilo je od srca. Iskreno da ti kažem, počevši od Jelene pa do nekih drugih ljudi, mislim da mu ne žele loše. Ona govori non-stop da njega neko mrzi, meni je najdraže što je večeras pokazao. Vidim da je i Jeleni krivo što se ne druže. Ja sam bila dovođena u vezu sa jednom udatom ženom i znam da je Sanja našla to i da je dala prepiske Pink.rs portalu, ali meni nije krivo zbog toga, ja nikome ovde ne morališem - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića i Janjuš su potom komentarisali, gde su ukrstili mišljenja.

Slušali smo zadrugare koji su pričali ispovesti koji nemaju veze sa nama, kao što je Luna uradila, ja nemam veze sa njom - pričao je Mića.
Ali kakve ovo sad ima veze sa nama? - dobacila je Marinkovićeva.
Mi smo najgori, ali smo najgledaniji ovde - odbrusila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, koliko puta si devojkama rekao da su drolje ovde i nastavile da se druže sa tobom? - upitao je Janjuš.
Sto puta - odbrusio je Mića.
Kao i Maja - dobacila je Matora.
Vi mene mrzite, ne podnosite me - pravdala se Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa i ti si se družio sa Miljanom iako ti je pominjala i porodicu i sa Đedoviem! Eto, sa Mlađom si hteo da se tučeš i sa Orozovićem - rekla je Jelena Pešić.
Nije isto se posvađati i dok izgovaraš sve i svašta dok te gledaju mama i tata - pravdao je Janjuš.
Pa i svađe gledaju mama i tata kod kuće - poručila je Pešićeva.
Vi ste luđi od Miljane Kulić! Ona je bolja osoba i ima bolju dušu od mnogih ljudi, ona ima terapiju i treba malo preći, ali drugima nisam prešao - uzvratio je Janjuš pravdajući se.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'