AKTUELNO

Uživala je sa ćerkicom Lorenom, dok su sve pripremale za ovaj dan.

Kako se ove godine Uskrs, najveći hrišćanski praznik, slavi drugačije nego što smo inače navikli, mnogi od nas će ovaj praznik provesti u svom domu, bez porodice, rođaka i prijatelja, ali to nije razlog da se ne potrudimo da bude najbolje što može. Time se vodi i pevačica Ana Sević, koja je za portal Pink.rs ispričala, između ostalog, i jednu anegdotu koja joj se desila kada je bila dete, a vezana je za ovaj praznik.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Od vere nas niko ne može odvojiti. Nema tog neprijatelja koji nam može zabraniti i udaljiti nas od naših praznika, vere u Boga. Ispoštovaćemo sve običaje, ali i karantin. Ništa nije teško kada znaš da radiš nešto sa višim ciljem. Ove godine nećemo moći u crkvu niti da se vidimo sa našim najdražima, ali to radimo da bi svaki sledeći praznik i Uskrs bili zajedno - započela je Ana razgovor za naš portal, pa otkrila čega se seća iz detinjstva kada je praznovanje Uskrsa u pitanju:

- Uskrs je u mojoj kući uvek bio najradosniji praznik. Još kao mala obožavala sam da bojim i ukrašavam jaka, da dekorišem kuću u tom duhu. Takođe, ne mogu a da se ne setim haosa koji smo moja braća i ja napravili kada smo bili mali, a desio se na Uskrs. Naravno, bilo nam je najzanimljivije da vidimo čije će jaje biti jače, takmičili smo se u nedogled, a naravno nismo znali šta ćemo sa polomljenim jajima. Došli smo na "fantastičnu" ideju i bacili smo ih sve iza kreveta u sobi. Uspešno smo ih se otarasili i uklonili dokaze. Mesec dana kasnije u kući nije moglo da se živi od mirisa i trebalo im je vremena da otkriju gde leži problem. Možete da zamislite reakciju kada su videli šta smo uradili. Moralo je da padne renoviranje kuće, a to je sigurno anegdota koje moja mama ne želi da se seća (smeh).

Foto: Privatna arhiva

Kada je u pitanju tucanje jajima, Ana ističe da nije takmičarski tip, ali da je njena ćerkica Lorena ta koja mora da pobedi.

Na kraju, za čitaoce portala Pink.rs pevačica je imala važnu poruku.

- Želim vam da nikada više ne doživimo situaciju u kojoj smo trenutno. Da svi budu zdravi i živi. Da posle ovoga život bude sporiji, ispunjen pravim vrednostima i kvalitetnim vremenom. Želim vam da sledeći Uskrs budete okruženi onima koje volite! Srećan Uskrs, Hristos Voskrese! Ostanite kod kuće - poručila je Ana.

Autor: Nemanja Vujčić

#Ana Sević

#Intervju

#Uskrs

<
'