AKTUELNO

Vlasnik TV Pink obišao je Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin i Kikindu, ali je ostavio sasvim dovoljno vizira da budu snabdevena i ostala mesta u Vojvodini.

Vlasnik „Pink International Company“ i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović, odlučio je da u ovim teškim vremenima pokrene „Pinkov konvoj solidarnosti“. Tokom prethodnih dana, Željko je uručio veliki broj zaštitnih vizira medijskim kućama, Komunalnoj policiji, beogradskim bolnicama, kao i medicinskim ustanovama u centralnoj, istočnoj, južnoj i zapadnoj Srbiji.

Kao što je i najavio, Željko se tokom jučerašnjeg dana sa „Pinkovim konvojem solidarnosti“ uputio na sever naše zemlje, tačnije u Vojvodinu, kako bi tamošnje medicinske ustanove dobile zaštitne vizire. Vlasnik TV Pink obišao je Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin i Kikindu, ali je ostavio sasvim dovoljno vizira da budu snabdevena i ostala mesta u Vojvodini.

Prva stanica „Pinkovog konvoja solidarnosti“ juče je bio Kliničko-bolnički centar u Novom Sadu. Željko je ovoj medicinskoj ustanovi ostavio čak 1.000 vizira, kako bi odatle bili poslati u medicinske ustanove i Covid ambulante u drugim gradovima.

Isporučićemo vam 1.000 vizira, jer ćemo mi danas obići Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin i Kikindu, a vama ćemo ostaviti za Sombor i ostala mesta u Vojvodini, kao i sve Covid ambulante – rekao je Željko u Novom Sadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Kliničko-bolničkog centra u Novom Sadu, viziri su stigli i u Dom zdravlja u tom gradu, tačnije na Limanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaštitnim vizirima snabdevena je i Opšta bolnica u Subotici, a dok je 300 zaštitnih vizira uručeno i Opštoj bolnici u Kikindi

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja stanica „Pinkovog konvoja solidarnosti“, kad je reč o Vojvodini, bio je Zrenjanin, gde je Željko ostavio 250 zaštitnih vizira.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, kada je „Pinkov konvoj solidarnosti“ krenuo, Željko je zaštitnu opremu uručio medicinskim ustanovama u Kragujevcu, Čačku, Nišu, Leskovcu, Jagodini, Zaječaru, a ostavio je i pakete sa vizirima za Kosovo i Metohiju, Paraćin, Ćupriju, Bor i Majdanpek. Takođe, vlasnik TV Pink je zaštitnom opremom snabdeo i radnike televizija RTS i Prva, novinare štampanih medija, Komunalnu policiju i beogradske bolnice.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle dopremanja zaštitne opreme zdravstvenim centrima širom Srbije, Željko će zaštitne vizire uručiti i zaposlenima u trgovinama, kako bi makar u prvom naletu dobili vizire, koji po svemu sudeći najviše štite.

Željko se nada da će „Pinkov konvoj solidarnosti“ biti samo podsticaj da se i druge kompanije ili pojedinci angažuju i da na bilo kakav način, u okviru svojih mogućnosti pomognu onima koji su u prvim redovima odbrane od koronavirusa i svima onima koji su najugroženiji.

Autor: M.Đ.

#Pinkov konvoj solidarnosti

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

<
'