AKTUELNO

Kad se najmanje nadao, baba se pojavila.

Gagi Đogani odlučio je da ispriča zadrugarima priču o Anabelinoj babi koju su tražili puna četiri dana. Đogani je istakao da je ona bila bolesna i da je imala problem sa pamćenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvri dan babe nema i bile one poplave. Jedno prepodne ustali Anabela i ja, kažem da idemo do grada na kafu i na Topčideru skrenem slučajno levo i tačno desno odmah tu na semaforu stoji baba upeglana, sve okej. Ona stoji i ja kažem: "Anabela, eno je baba" i ona kao: "Gde, gde"... Stao ispred nje, da mi ne pobegne baba, tražimo je 4 dana. Sva upeglana. Ja kažem: "Baba, gde si ti četiri dana", ona kaže: "Bila sam na pijaci", četiri dana bila na pijaci - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam posle ulazio mnogo u tu priču. Bila je sva upeglana, kao da je pre par sati izašla na pijacu. I nazovem Anabelinu mamu i kažem da smo je našli. Takva sreća... Ja kada vozim, ja malo k*njam u vožnji, i idem prečicama, a ispadne duže. Ali evo, sada vidiš. Da sam išao ovim putem, ne bih je našao. Uvek smo stavljali ličnu kartu i tako kada ode, policija je dovede. Anabelina mama je kupovala joj lekove za memoriju i u poslednje vreme nije imala problem. Mislim da je imala preko 70 godina, 80... Sad ne znam koliko je zanimljiva priča, ali hoću da vam kažem koliko sam taličan. Anabela bila u šoku. Ja nisam mogao da verujem da je vidim, mislio sam da mi se čini. Ona stoji na semaforu, uredna, čeka zeleno da pređe, evo pitaj Lunu - izjavio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

I dan danas se ne zna gde je bila, šta je radila... Otišla je na pijacu i nije je bilo - rekla je Luna.
Baba otišla na Exit! - dobacio je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'